Wednesday, March 20, 2013

makan ayam KFC sedap

sakitnya luka kena pisau tu aku sendiri ja yang rasa betapa pedihnya kesan tu hampa tau dak..apatah lagi kalau dihiris lagi dihiris lagi dan terus dihiris lagi di tempat luka yang sama tanpa luka sebelumnya masih belum kering..tak ke betapa banyak duit yang perlu dihabiskan utk beli plaster nak menampal luka tu..sampaikan syarikat buat plaster luka dah kaya raya dah tauke dia..sebab aku asyik luka dihiris pisau dan asyik kena beli plaster utk cuba tutup luka tu..tapi tetap tak mampu utk mengubati luka tersebut..sebabnya...kan dah cakap kat atas tu..
apa gunanya berkata sebegitu jika di depan muka baik dan di belakang tetap mengata..apa gunanya berkata akan menyokong jika dihebohkan jika di belakang tetap mengutuk..
memang mengutuk mengata ini sangat seronok..takdak orang akan kata buat suma keja tu tak seronok aih! ianya seseronok makan ayam KFC ketika perut tengan kelaparan dan duit elaun tengah masyuk berkepuk lagi..whew~ enak..sangat enak.. dan keenakan memakan ayam KFC tersebut akan menjadi igauan anda apabila kelaparan tapi duit elaun telah semakin berkurang..

*post di atas tiada kena mengena dengan yang telah meninggal dunia dan merupakan kerajinan jari-jemari untuk menekan kekunci komputer riba berjenama  HPCompac semata-mata*

No comments: