Tuesday, August 28, 2012

fenim

dapat dari facebook


haih...all above i did kot....adoii
cuma yang last tu...myself takde dimple pon..hihi
and lagi sedihnya...my weight pon turun dengan mendadak..adakah sebab stress jugak? T_T
dah la takleh lari dah dari stress yang macam2 samada sedar ataupun tidak
hmmm...taktau dah macam mana nak live your life to the fullest ni..
karang jadi nak naik katil je banyak sebab stress..one of the way nak lupa stress..tapi lepas tu sedar kerja banyak lagi..jadi makin stress..haha...adoila..stress betul.. 



Friday, August 24, 2012

rendu

hasil Nero | 06082012




baru jumpa sekejap dah boleh teringat dan merindu?

iye boleh...

oh rindu dekat abah...dan umi..

Sunday, August 05, 2012

doa

"Dan Tuhanmu berfirman, "Berdoalah kepadaKu, nescaya akan Aku perkenankan bagimu."
Surah Ghafir (40):60



Dani|3007





Ketika sujud kepadaMu, 
Dengan penuh pengharapan dariMu, 
Doa dititipkan sepenuh hati untukMu, 
Dua doa menjadi satu. 
(bb, 2907)