Wednesday, October 31, 2012

dengar

sambil study dengar radio hitz.fm online..
ketika ini, terasa seperti study ingat lirik setiap lagu dengan lebih mendalam daripada faham apa yang perlu dibaca untuk exam..oh!apakah~
mungkin menambah vocab untuk menggoreng essay utk paper teaching of writing esok..hehe ^^ :p

gambar lama..mouse tu pon dah lama rosak..haha

Monday, October 29, 2012

isnin

assalamualaikum
hari ni isnin
bermaksud
hari ni kami akan menempuh first paper utk final exam di sem 4
dan dua minggu lagi sem 4 ini akan berakhir
paper seterusnya
rabu dan khamis
dan minggu depan pula
isnin dan rabu
khamis saya akan balik kampung..wohhoo!! :D
tak sabar kalau ingat yang itu..ahaks
tapi..exam ni..hmm...kena ingat lebih lagi..huhu
dalam tak sabar nak tunggu itu..
tak sabar nak tunggu khamis ini jugak..hihi :D ;)
hahh
doakan kami dipermudahkan segala urusan olehNya
dan dapat menempuhi exam ini dengan baik insyaAllah

sekejap ja rasa
dah sampai penghujung sem 4
awal tahun depan bakal start dengan sem 5 insyaAllah
dan bakal berpraktikum buat pertama kali insyaAllah..oh!nerveous!huhu

Nero | 16.7.2012 | gambar tak berapa nak berkait tapi saya suka gambar ini ^^

Saturday, October 27, 2012

menyimpan

Nero | 31.10.2011 | Kurung Tengar(kot nama tempat ni..area Kuala Perlis) | gambar tak berkait dengan post.tadi korek koleksi lama ^^



bukan senang....
menyimpan~

iya..
bukan senang kan?

hatta duit..rahsia..amanah..atau apa-apa sajalah..
bukan senang..
tapi 
tak mustahil kan?

yang pastinya..
bukan senang






*entah apa lah yang dikarutkan ini..haha

Thursday, October 11, 2012

ujian lagi

alone with Nero at Tasik Hanafi someday in May 2012 | gambar takde motif dengan post pon


fikir secara rasional.
itu semua adalah ujian.
dariNya.
untuk menguji seutuh mana rasa itu.

insyaAllah akan terus tabah.
akan terus bertarung untuk mengutuhkan lagi rasa itu.
Ya Allah,
berilah kami kekuatan untuk mengharungi ujian demi ujian dariMu.
semoga kami akan terus kuat.
semoga ia semakin utuh.
terima kasih untuk ujian ini.

dan

terima kasih kepada manusia tersebut.

Sunday, October 07, 2012

beautiful

with Aya | the morning of 17 Ramadhan | while accompanying mom ^^



beautiful
is subjective

everyone have their very own different perspective of beautiful

but 
most important of all

we are..all..beautiful to Him..
cuz He had created us beautifully..perfectly..


and
i think that the picture above is very beautiful


Alhamdulillah..thanks to Him ^^